Werken bij Ruigrok NetPanel

Over ons

Wij geloven dat de wereld een stukje beter wordt als organisaties handelen vanuit klantbelang. Vandaar ons motto ‘Oog voor de klant’. We helpen opdrachtgevers hun klant centraal te stellen. Dat doen we door actief mee te denken over de vraag van opdrachtgevers. Door middel van onderzoek leveren we bruikbare klantinzichten waar opdrachtgevers echt verder mee kunnen.

Al meer dan 25 jaar zijn we een belangrijke speler in de onderzoekbranche en onderscheiden we ons met expertise in kwalitatief én kwantitatief onderzoek. We werken voor een grote variëteit aan opdrachtgevers uit diverse branches met de focus op Telecom & Media, Finance en Retail.

Bedrijfscultuur en personeel

We zijn net zo gepassioneerd over onze collega’s als over ons werk. We vinden het belangrijk om een fijne werkomgeving te creëren waarin we elkaar stimuleren om tot de beste prestaties te komen.
Een van onze bedrijfsdoelstellingen is ‘Plezier’. We vinden het belangrijk dat medewerkers hun werk met plezier kunnen doen. Plezier zorgt voor een hogere mate van tevredenheid, bevlogenheid en betrokkenheid. En dat draagt weer bij aan de kwaliteit van het werk.

Vacatures

Op dit moment hebben we geen openstaande vacatures. Om een beeld te geven van het werk bij ons op kantoor en wat je moet kunnen om bij ons te werken, zie je hieronder de laatste vacatures die bij ons open stonden. Een open sollicitatie kan je altijd sturen naar barbara@ruigroknetpanel.nl

FacebookTwitterLinkedIn