Vacature Senior Research Consultant Qualitative

Deze vacature is al vervuld. Om een beeld te geven van het werk bij ons op kantoor en wat je moet kunnen om bij ons te werken, zie je hieronder de laatste vacature die bij ons open stond. Een open sollicitatie kan je altijd sturen naar barbara@ruigroknetpanel.nl

Geloof jij ook dat klantinzichten organisaties verder kunnen helpen? Wil je graag in gesprek met zowel onze opdrachtgevers als hun klanten? En lever je inzichten met impact, die de business echt verder helpen? Dan ben jij degene die we zoeken!

Ruigrok NetPanel is op zoek naar een insights professional met minimaal 5 jaar ervaring in kwalitatief onderzoek

Je begeleidt onze opdrachtgevers, zowel in de definiërende als adviserende fase. In de definiërende fase is het aan jou om opdrachtgevers te leren kennen en hun doelstellingen en problemen in kaart te brengen. Op basis daarvan maak je een onderzoeksontwerp dat je met een team uitvoert en op een impactvolle wijze rapporteert. In de adviserende fase gaat het erom dat je verandering teweegbrengt bij de opdrachtgever. Je neemt hem en zijn stakeholders mee in de inzichten en helpt hen de volgende stap te zetten.

Je kwalitatieve ervaring gebruik je breed: zowel in het uitvragen en snappen van opdrachtgevers als in het voeren van (groeps)gesprekken met de doelgroep. Je bent goed in staat om resultaten om te zetten in impactvolle inzichten. En deze in de organisatie van de opdrachtgever tot leven te brengen.

Als betrouwbare onderzoekpartner weet je duurzame relaties aan te gaan met opdrachtgevers. Je bent alert op kansen om bestaande relaties uit te bouwen. Maar je bent ook altijd op zoek naar kansen bij nieuwe opdrachtgevers of in nieuwe branches.
Verder sta je niet stil, je wil jezelf blijven ontwikkelen en daarmee een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van ons bureau. Met jouw ervaring en achtergrond voeg je echt iets nieuws toe aan ons team. Je kennis en ervaring zet je in om junior en medior collega’s te begeleiden in hun ontwikkeling.

Over ons

Wij geloven dat de wereld een stukje beter wordt als organisaties handelen vanuit klantbelang. Vandaar ons motto ‘Oog voor de klant’. We helpen opdrachtgevers hun klant centraal te stellen. Dat doen we door actief mee te denken over de vraag van opdrachtgevers. Door middel van onderzoek leveren we bruikbare klantinzichten waar opdrachtgevers echt verder mee kunnen.

Al ruim 25 jaar zijn we een belangrijke speler in de onderzoekbranche en onderscheiden we ons met expertise in kwalitatief én kwantitatief onderzoek. We werken voor een grote variëteit aan opdrachtgevers uit diverse branches, onder meer uit Finance, Retail en Telecom & Media.

Jouw kenmerken:
• Je bent een sparringpartner voor opdrachtgevers en collega’s
• Je bent in staat om de echte vraag achter de vraag van de klant te achterhalen
• Voor elke klantvraag weet jij het beste onderzoeksontwerp te bedenken
• Je bent een bedreven onderzoeker die het hele onderzoeksproces beheerst
• Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met kwalitatieve onderzoeksmethoden
• Je weet impact te creëren
• Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden
• Je hebt een commerciële instelling
• Je bent een teamspeler maar ook in staat om zelfstandig te werken
• Je schuwt je verantwoordelijkheid niet
• Je denkt in mogelijkheden en je bent altijd alert op nieuwe kansen
• Je bent gedreven om elke keer weer de beste kwaliteit te leveren

Wat ga je doen?

Je besteedt ongeveer de helft van je tijd aan projecten. Je zet onderzoek in om klanten verder te helpen. Je bent verantwoordelijk voor het onderzoekontwerp, het veldwerk en de uiteindelijke vertaling van het onderzoek naar de klant. Daarnaast besteed je tijd aan sales. Daar valt onder het schrijven van voorstellen, het onderhouden van bestaande relaties en het benaderen van kansrijke contacten. De overige tijd besteed je aan ontwikkeling. Dat kan zijn op het vlak van onderzoek, voor onze organisatie in het algemeen of gericht op persoonlijke vaardigheden.

Minstens zo belangrijk

Zowel met onze opdrachtgevers als met onze medewerkers hechten we aan een duurzame samenwerking. We vinden het dan ook belangrijk dat er een klik is. Dat geldt voor je instelling en motivatie op en in het werk, maar ook op sociaal vlak. We zijn een hecht team dat hard werkt, gemotiveerd is om net dat stapje extra te zetten en daarnaast veel lol met elkaar heeft zowel op als buiten het werk. We vinden het belangrijk om een fijne werkomgeving te creëren waarin we elkaar stimuleren om tot de beste prestaties te komen.

Een van onze bedrijfsdoelstellingen is ‘Plezier’. Wij vinden het essentieel dat medewerkers hun werk met plezier kunnen doen. Plezier zorgt voor tevredenheid, bevlogenheid en betrokkenheid. En dat draagt weer bij aan mooie projecten en een goedlopend bureau!

Wat bieden wij?

Naast een marktconform salaris, vakantiegeld, ruime pensioenregeling, onbeperkte vakantiedagen, een bonusregeling en mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en bezoeken van congressen, bieden we vooral een hele fijne werkplek in een prachtig kantoor met een heel mooi team. Een plek waar hard wordt gewerkt maar waar ook ruimte is voor ontwikkeling en ontspanning.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken. Een standaard onderdeel van de procedure is het benaderen van in ieder geval een referentie. Uiteraard doen we dat in overleg. De startdatum is in overleg, bij voorkeur nog dit jaar.

FacebookTwitterLinkedIn