Vacature junior marktonderzoekers kwantitatief

Voor deze vacature hebben we net twee nieuwe collega’s aangenomen. Om je een idee te geven van een junior positie laten we deze vacature nog even staan. Je bent altijd welkom om een open sollicitatie te sturen naar barbara@ruigroknetpanel.nl.

Ben jij startend op de arbeidsmarkt en wil je aan de slag als marktonderzoeker? Wij zoeken enthousiaste en gedreven starters die zich willen ontwikkelen tot kwantitatief marktonderzoeker.

Wat ga je doen?

Als startende onderzoeker willen we je zo snel mogelijk alle facetten van marktonderzoek bijbrengen. In het begin doe je steeds een stukje van een project. Maar als je alle onderdelen van opzet, uitvoering tot rapportage beheerst draai je mee op hele trajecten van A tot Z.

Onderzoek leren is een ding maar we doen natuurlijk onderzoek met een doel. En dat is het helpen van onze klanten aan waardevolle klantinzichten zodat zij betere beslissingen kunnen nemen. Het verdiepen in de klant, het achterhalen van de echte klantvraag en de klant echt verder kunnen helpen is dan ook een belangrijk onderdeel van het werk.

Je krijgt een begeleider aangewezen waar je terecht kunt voor al je vragen. Daarnaast werk je altijd samen met een senior collega die je op de projecten begeleidt.

Wat vragen we van jou?

  • een afgeronde HBO/WO studie (bijvoorbeeld in de Economische, Maatschappij of Gedragswetenschappen)
  • kennis van en ervaring met kwantitatieve onderzoeksmethoden en –technieken
  • ervaring met SPSS en het hele Office pakket (Excel, Powerpoint, Word)
  • een goed analytisch en cijfermatig inzicht
  • een commerciële instelling: klantgericht, proactief, dienstverlenend, alert op kansen en mogelijkheden;
  • een ondernemende instelling: daadkracht en hoog verantwoordelijkheidsgevoel;
  • flexibiliteit, goed kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden als de situatie daar om vraagt;
  • goede schriftelijke, mondelinge en sociale communicatievaardigheden
  • een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en bij voorkeur ook de Engelse taal.

Naast al deze kenmerken zijn we heel benieuwd wat jij verder nog aan ons team kunt toevoegen! Misschien ben je technisch aangelegd of goed in het visualiseren van data. Of misschien heb je ervaring met iets heel anders waarmee je ons team echt aanvult.

Wat bieden wij?

We geven je in eerste instantie een jaarcontract voor 36-38 uur per week. Bij wederzijdse tevredenheid verlengen we het contract. Naast een marktconform salaris, vakantiegeld, ruime pensioenregeling, vakantiedagen en bonusregeling bieden we vooral een hele fijne werkplek in een prachtig kantoor met leuke collega’s. Een plek waar hard wordt gewerkt maar waar ook ruimte is voor ontwikkeling en ontspanning.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken. Een standaard onderdeel van de procedure is het benaderen van in ieder geval een referentie en het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag. Uiteraard doen we dat in overleg. De startdatum is in overleg maar bij voorkeur januari/februari.

Spreekt dit jou aan? Stuur dan je gemotiveerde mail plus CV naar barbara@ruigroknetpanel.nl of kijk eerst op www.ruigroknetpanel.nl voor meer informatie.

Sluitingsdatum is 20 december

FacebookTwitterLinkedIn