Stage marktonderzoek

Zit jij in de laatste fase van je studie en overweeg je een carrière als marktonderzoeker?

Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste en leergierige studenten die meer willen weten over marktonderzoek.

Wat ga je doen?

Je gaat meedraaien met alle voorkomende werkzaamheden. Je wordt dus zowel ingezet in de opzet, uitvoering als rapportagefase van onze projecten. En als het goed gaat kan je aan het eind van je stage misschien zelfs meedoen op een heel traject van A tot Z.

Op kwantitatieve projecten help je onder andere met vragenlijsten testen, grafieken maken en open antwoorden analyseren. Op kwalitatieve onderzoeken kunnen we je ondersteuning gebruiken bij bv het notuleren, het uitnodigen van respondenten en het voorbereiden van toonmateriaal. En natuurlijk vragen we je ook om hulp bij andere (huishoudelijke) bureauwerkzaamheden.

Je wordt begeleid door een ervaren collega met wie je vooraf je leerdoelen bepaalt. Jullie zitten regelmatig samen om de voortgang te bespreken. Je begeleider is je eerste aanspreekpunt binnen de organisatie.

Wat we belangrijk vinden

  • Je zit in de laatste fase van een HBO/WO studie (bijvoorbeeld in de Economische, Maatschappij of Gedragswetenschappen);
  • Je hebt affiniteit met marktonderzoek, ervaring uit bv een eerdere stage is een pré;
  • Je hebt enige kennis van onderzoeksmethoden en –technieken, SPSS en Excel;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je kunt goed in teamverband werken, maar ook zelfstandig;
  • Je bent flexibel, kunt je goed aanpassen aan veranderende omstandigheden als de situatie daar om vraagt en bent bereid om een stapje harder te lopen als dat nodig is;
  • En verder ben je natuurlijk leergierig, nieuwsgierig, enthousiast, daadkrachtig, goed met cijfers en nauwkeurig.

Wat bieden wij?

Een ontzettend leuke stagetijd waarin je veel kan leren. De stageperiode is altijd in overleg, maar een periode van drie maanden vinden we wel minimaal. Al is het maar voor een korte periode, als stagiair hoor je er bij en word je opgenomen in ons team als een van ons.
We hebben een fijne werkplek in een prachtig kantoor met leuke collega’s. Een plek waar hard wordt gewerkt maar waar ook ruimte is voor ontwikkeling en ontspanning. Er worden regelmatig activiteiten ondernomen met collega’s buiten werktijd.

Uiteraard staat er ook een vergoeding tegenover. Die is 400 euro bruto per maand bij een stage van 40 uur per week.

Over ons

Wij geloven dat de wereld een stukje beter wordt als organisaties handelen vanuit klantbelang. Vandaar ons motto ‘Oog voor de klant’. We helpen opdrachtgevers hun klant centraal te stellen. Dat doen we door actief mee te denken over de vraag van opdrachtgevers. Door middel van onderzoek leveren we bruikbare klantinzichten waar opdrachtgevers echt verder mee kunnen.

Al meer dan 25 jaar zijn we een belangrijke speler in de onderzoekbranche en onderscheiden we ons met expertise in kwalitatief én kwantitatief onderzoek. We werken voor een grote variëteit aan opdrachtgevers uit diverse branches met de focus op Tech, Media & Technology, Finance en Retail.

We hebben al veel stages begeleid. Dat waren zowel meewerk als afstudeerstages. Een aantal collega’s is bij ons begonnen als stagiair en daarna gebleven als onderzoeker.

Wil jij een tijdje meedraaien met ons team? Stuur dan een mail naar barbara@ruigroknetpanel.nl.

FacebookTwitterLinkedIn